Ingenjörscoachen

konkret, praktiskt, användbart

Upplägg, tjänster och priser


 

Coaching

Jag ser det som att jag får ett stort förtroende när jag inleder ett coachingsamarbete. För mig är det ett privilegium att vara coach och hjälpa mina kunder nå önskade resultat. 

Jag, som medlem i International Coach Federation,  arbetar enligt organisationens etiska riktlinjer. Det innebär bland annat att a
llt vi pratar om är konfidentiellt.

Samtalen genomförs antingen i personligt möte eller över telefon.  Att ha coaching via telefon kan kanske låta lite märkligt, men det fungerar utmärkt. Ibland till och med bättre.

Coaching handlar ofta om att den coachade vill genomföra någon typ av förändring, sätta och nå ett mål eller lära sig mer sig själv. Jag har verktygen och metoderna för det. 

Mellan samtalen arbetar du med olika uppgifter/övningar/åtaganden som vi kommer fram till under coachsamtalen.

Inför vårt första samtal får du ett avtal samt några förberedande frågor att fundera på.

I mina coachingpaket ingår, förutom samtalen, även
en enklare personprofilanalys, så kallad DISC-test. Den ger dig ökade kunskaper om dig själv och ditt sätt att vara på. Den är bra att ha med som ett underlag i coachingen.


Om vi har personliga möten så ses vi i World Trade Center i Stockholm, adressen är Klarabergsviadukten 70, trapphus A, plan 5, hos 4Focus Leadership & Recruitment.

 

 

Upplägg

Grundupplägget är enkelt: sex månaders coaching eller till det du nått det önskade resultatet,  till fast pris eller månadsvis abonnemang.

Jag erbjuder dig ett basupplägg med 6 månaders coaching. Där ingår vanligen 1-2 samtal per månad, stöd via mail och telefon, samt material och övningar.

Varför kan du inte köpa enstaka timmar eller bara en månad? 

Att du når dina önskade resultat är viktigt för mig. Min erfarenhet är att längre åtaganden ger bättre resultat. Du får också mer bestående resultat när du väljer att få coaching under en längre period. 

Vi hinner på den tiden komma längre och djupare i din aktuella situation och önskade förändring, vi hinner också lära känna varandra och förstå varandra bättre. Du får nödvändig tid för att reflektera, handla och följa upp. Vi hinner identifiera dina styrkor och resurser att bygga vidare på. Du kommer också ha en positiv mental inställning när du vet du gör ett längre åtagande och valt att satsa på dig själv. Att ha gott om tid ger ett lugn genom hela coachingprocessen. 


Fördelen med att redan från start bestämma antal samtal, när i tiden de ligger och när målet ska vara uppnått är att tidplanen blir mycket tydlig, både på papper och mentalt. 

Varje samtal är cirka 60 minuter långt. Du har också möjlighet att kontakta mig via mail eller telefon mellan samtalen. Du får mellan samtalen olika övningar och uppgifter att arbeta med. 

Om du når ditt önskade resultat tidigare än inom 6 månader och då vill avsluta så kan du göra det.

Du kan välja på att betala för hela paketet på en gång eller ha ett månadsvis abonnemang. 

Om du av någon anledning inte tycker vi fungerar ihop så kan du avbryta coachingen. Du får du också tillbaka pengar motsvarande det du inte utnyttjat.

Kontakta mig för mer information.
 

Prova-på-samtal

Om du vill prova på coaching med mig så erbjuder jag ett 45 min kostnadsfritt samtal. Samtalet kommer ge dig tydligare bild över vad som är viktigast för dig, möjlighet att sätta upp något mål som är "på riktigt", få klarhet i vilka dina första steg kan vara, få inspiration och energi.


Kontakta mig för priser och mer detaljer.


 


Seminarier och föredrag

De olika seminarier och föredrag jag erbjuder framgår av min seminariemeny.

Upp till två timmar                                                                  9 000

Halvdag                                                                                16 000

Heldag                                                                                  29 000

För uppdrag utanför Stor-Stockholm tillkommer resekostnader.